محله امامشهر، غرق در شادی غدیری - سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد

به مناسبت فرا رسیدن عید غدیر و گرامیداشت دهه امامت و ولایت «جشن بزرگ غدیر» در بوستان ۱۴ معصوم امامشهر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد؛ مراسم «جشن بزرگ غدیر» با حضور «مهران فاطمی» استاندار یزد با هدف ترویج و نهادینه کردن فرهنگ غدیر در جامعه، تبیین جایگاه امامت و ولایت، بزرگداشت اعیاد مذهبی و ایجاد فضای معنوی و شاد در بوستان ۱۴ معصوم محله امامشهر برگزار شد.
فاطمی در این مراسم با اشاره به اهمیت بصیرت وتوجه به امر ولایت وشکرگذاری خداوند برای نعمت ولایت گفت: باید شکرگزارنعمت ولایت باشیم وموهبت حضور دردایره ولایت پذیری امیرالمومنین حضرت علی (ع)را که آن را مدیون پدران ومادران خود هستیم قدر بدانیم.
وی هدف از بزرگداشت عید سعید غدیر خم را تبیین مفهوم ولایت در فرهنگ شیعه به جهت تفکر عمیق مردم دانست و افزود: عید غدیر تبیین مقام و منزلت و احیای تکریم سادات است و سنت تجلیل از سادات بسیار عمل ارزشمندی است.
لازم به ذکر است این مراسم با اجرای بخش های مختلفی از جمله اجرای نمایش، شعبده بازی، مولودی خوانی، سخنرانی و تکریم سادات همراه بود.
گفتنی است این برنامه به همت هیئت چهارده معصوم امامشهر و سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد برای شهروندان برنامه ریزی و اجرا شد.