همزمان با عید مباهله ؛ افتتاح پروژه های ورزشی محلات با همکاری سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد

معاون ورزشی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد از افتتاح پروژه های ورزشی محلات یزد همزمان با عید مباهله خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد؛ «محمد رضا ربانی» معاون ورزشی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد از افتتاح چندین پروژه ورزشی محله ای همزمان با عید مباهله در یزد خبر داد.

وی افزود: با توجه به توجه ویژه سازمان به ورزش های محله ای و عمومی سعی کرده ایم اقدامات متعددی را دنبال کنید و در کنار رویدادهای ورزشی به اقدامات زیرساختی نیز توجه ویژه ای داشته باشیم.

ربانی گفت: در این راستا همزمان با عید مباهله سعی کرده ایم بسیاری از این اقدامات زیرساختی که با همکاری شهرداری های مناطق انجام شده را مورد توجه قرار داده و به بهره برداری برسانیم تا مردم بتوانند از انها به خوبی استفاده کنند.

وی ادامه داد: از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد که با همکاری شهرداری یزد و سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد ایجاد شده و افتتاح می شود.

چمن مصنوعی امام سجاد زمین ورزشی روباز در محله امامشهر جنب مسجد امام سجاد به مساحت ۵۳۵ متر مربع شامل چمن مصنوعی، فنس ، نورافکن که در پارک محله امام سجاد توسط شهرداری منطقه ۱ احداث گردیده است.

زمین چمن مصنوعی کوچه بیوک زمین ورزشی روباز در محله کوچه بیوک داخل پارک به مساحت ۲۷۰ متر مربع شامل زمین چمن مصنوعی و فنس و روشنایی می‌باشد که توسط شهرداری منطقه یک احداث شده است.

زمین چمن مصنوعی پارک دانش زمین ورزشی روباز واقع در منطقه امامشهر پارک دانش به مساحت ۷۶۰ متر مربع شامل زمین فوتسال چمن مصنوعی فنس نورافکن سرویس بهداشتی که توسط شهرداری منطقه ۱ احداث گردیده است.

زمین ورزشی روباز در محله پنبه کاران به مساحت ۸۰۰ متر مربع با کاربری فوتبال ساحلی که دارای روشنایی و فنس توسط شهرداری ناحیه تاریخی احداث شده است.

زمین ورزشی روباز در پارک غدیر به مساحت ۳۰۰ متر مربع با کاربری بدمینتون که دارای روشنایی ی‌باشد توسط شهرداری منطقه ۱ احداث گردیده است.

زمین ورزشی روباز در پارک مهراوران به مساحت ۳۰۰ متر مربع با کاربری بدمینتون دارای روشنایی می‌باشد توسط شهرداری منطقه ۳  احداث شده است.

زمین ورزشی روباز در پارک مهرآوران به مساحت ۵۰۰ متر مربع با کاربری اسکیت دارای روشنایی توسط شهرداری منطقه ۳ احداث گردیده است.

زمین ورزشی روباز در میدان شهدای محراب به مساحت ۸۰۰ متر مربع با کاربری ورزش پتانک با امکانات روشنایی ،سرویس بهداشتی توسط سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی و منطقه دو شهرداری احداث گردیده است.