در راستای تحقق رسالت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد صورت می گیرد؛ برگزاری سلسله همایش های "امگا" با طعم "عدالت آموزشی" - سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد
دومین همایش از سلسله همایش های بزرگ مشاوره ای و انگیزشی "امگا" ویژه دانش آموزان دبیرستانی به همت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری و با مشارکت گروه جهادی نسیم دانش در سالن هلال احمر یزد برگزار شد
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد؛ یکی از رسالت های سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد ارائه خدمات فرهنگی، تربیتی به شهروندان است و در این میان دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور مورد توجه بیشتری قرار دارند.
محمد فکر رئیس اداره اجتماعی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد در خصوص برگزاری این همایش ها گفت:
در راستای انجام رسالت خویش و برقراری عدالت اجتماعی از دو سال پیش تاکنون سلسله همایش های آموزشی و تربیتی را ویژه دانش آموزان مقاطع مختلف تدارک دیدیم که با همکاری گروه جهادی نسیم دانش برگزار میگردد.
وی تصریح کرد: همایش دوم که با حضور دکتر سید محمد یعقوبی از مشاوران برتر مدارس تهران و کارشناس صدا وسیما همچنین استاد ترکمانی عضو محترم شورای شهر و استاد زارع مشاور انگیزشی برگزار شد دانش آموزان دختر پایه های یازدهم و دوازدهم یعنی دوره دوم متوسطه حضور داشتند که مباحث کنکور، راه های کاهش استرس و... در فضای شاد و صمیمی به آنان آموزش داده شد.
گفتنی است در این همایش ها که جنبه تربیتی آن از اهمیت بالایی برخوردار است دانش آموزان پسر و دختر مدارس مناطق کم برخوردار و محروم با شناسایی آموزش و پرورش دعوت و به تقویت بنیه های علمی و تربیتی آنان پرداخته می شود تا گامی مهم در عرصه عدالت آموزشی برداشته شده باشد.
برگزاری کلاس های رفع اشکال و ارتقای سطح علمی دانش آموزان مدارس مناطق محروم در روزهای پنجشنبه و جمعه هر هفته به همت گروه های جهادی و خدام رضوی در مدارس در راستای یاری دادن دانش آموزان به منظور آمادگی لازم جهت شرکت در کنکور در ادامه برگزاری سلسله همایش های "اُمگا" پیش بینی شده است.
شایان ذکر است تاکنون دو دوره از همایش "امگا" با حضور اساتیدی چون دکتر لاور و مطلب نژاد برای پسران و دختران دوم متوسطه برگزار شده و دو دوره دیگر نیز در روزهای نزدیک به برگزاری کنکور سراسری برگزار خواهد شد.