مسابقات بدمینتون آقایان المپیاد ورزش محلات یزد

فینال جهانی در یزد جهانی!

فینال مسابقات بدمینتون المپیاد ورزش محلات یزد با شکوه خاصی برگزار شد.

درِ سالن شادروان جمال مسعودی برای یک رقابت هیجان انگیز به روی شهروندان یزدی باز شد تا ۱۲۶ بدمینتون باز توانایی خود را به رخ یکدیگر بکشند؛ در نگاه اول رشد کمی مسابقات بدمینتون دهمین المپیاد ورزش محلات یزد به چشم می‌آمد اما آیا کیفیت این مسابقات هم افزایش یافته بود؟
باید بگوییم با توجه به قانون المپیاد ورزش محلات یزد که تنها به ورزشکاران مبتدی مجوز شرکت در مسابقات را می‌دهد، طبیعتا در مراحل ابتدایی مسابقات بدمینتون المپیاد نباید سطح کیفی خارق‌العاده‌ای را می‌دیدیم اما هرچه به مراحل پایانی نزدیک می‌شدیم رقابت راکت به دستان باقی‌مانده که هم استعداد خوبی از خود نشان داده بودند و هم دستان‌شان گرم شده بود، کیفیت و هیجان مسابقات را به اوج خود رساند.
شگفتانه اصلی مسابقات بدمینتون دهمین المپیاد ورزش محلات یزد را مسئولان مسابقات را رو کردند…جایی که نظیر مسابقات معتبر جهانی، برای فینال بدمینتون المپیاد دهم همه سالن شادروان مسعودی خاموش شد و با نورپردازی خاص تنها زمین مسابقه فینال به چشم آمد؛ این شیوه جذاب -که به سوپر سریال شهرت دارد- تنها اتفاق خاص فینال المپیاد نبود و تعداد داوران از دو نفر به ۸ داور نیز افزایش یافت که در گروه داوران شاهد سرداوری سید محمد سید حسنی از داوران برجسته بدمینتون ایران بودیم!
علیرضا یزدانی در فینال رده سنی ۱۲تا ۱۷ سال مسابقات بدمینتون المپیاد ورزش محلات یزد محمد یوسف یوسفی را شکست داد تا بالاتر از دیگر رقیب فینالیستش و البته محمد کارگر و عرفان فلاحتی رده سومی، قهرمانی این مسابقات به یادماندنی را تجربه کند.
در رده سنی بالای ۱۷ سال المپیاد هم احسان توکل و ابوالحسن قریشی با غلبه بر محمدرضا چراغی نیک و جمیل حسینی شانس تجربه فینال سوپر سریالی را به دست آوردند که در نهایت احسان توکل توانست مدال طلایی رنگ را در کنار قاب عکس فینال خاطره‌انگیز المپیاد دهم در ویترین اتاقش قرار دهد.